Studie- & Inspiratiereizen

Waarom een inspiratie- of studiereis via First Travel Partners?

Op het gebied van zakelijke ontdekkingsreizen hebben we onze sporen verdiend. Bovendien zijn we zelf ook werkzaam geweest in het bedrijfsleven. We begrijpen daardoor goed wat een inspiratie- of studiereis voor uw organisatie kan betekenen.

We streven er altijd naar om een verrassende reis samen te stellen die alle verwachtingen overtreft en garant staat voor maximale inspiratie.

Direct contact met onze studiereizen expert?

Wat is het doel van een inspiratie- of studiereis?

De mogelijkheden van een inspiratie- of studiereis zijn eindeloos. Word bijvoorbeeld geïnspireerd door collega’s in het buitenland: hoe doen zij zaken? Ga op zakelijke ontdekkingstocht naar de nieuwste internationale ontwikkelingen en trends. Of laat u volledig onderdompelen in een retail-safari.

Wat de wens of doelstelling ook is, wij maken het mogelijk!

Hoe organiseert First Travel Partners een inspiratie- of studiereis?

Het belangrijkst vinden we dat de reis volledig aansluit op uw behoefte. In een persoonlijk gesprek bespreken we uw verwachtingen van de reis en ontwikkelingen en trends binnen uw branche. Dit resulteert in een op maat gemaakt, interactief programma dat u in contact brengt met bedrijven, ondernemers en gesprekspartners, waar ook ter wereld.

Bekijk onze referenties