Over ons

Gepassioneerde perfectionisten waar 'kan niet' niet bestaat

We bestaan al weer bijna 20 jaar. In 2002 gestart als First Incentive en sinds januari 2018 verder als First Travel Partners. Een andere naam omdat dit beter aangeeft wat wij voor onze klanten kunnen betekenen. Wij organiseren immers veel meer dan alleen incentive reizen.

Voor het realiseren van de reizen werken we nauw samen met betrouwbare, lokale partners. We kennen onze partners al jaren. Ook tijdens uw reis onderhouden we continu contact met hen.

Werkwijze First Travel Partners

Tijdens uw reis blijven we persoonlijk betrokken. We zijn 24/7 bereikbaar voor u en uw gasten. Bij aanvullende wensen en calamiteiten kunnen we dan ook snel voor u handelen.

We werken transparant en goed gedocumenteerd. Onze professionaliteit is mede gewaarborgd door ons lidmaatschap van SITE en MPI.

Al onze reizen zijn gedekt door een aansprakelijkheidsverzekering voor reisorganisaties.

Louis van Os

Eigenaar

Bij Louis zit het reizen in zijn DNA. Welke marketing – of salesfunctie hij eerder ook had, het was altijd internationaal, dus hij mocht de wereld rondreizen!

Toen hij in 2006 bedacht dat hij zijn werk- en reiservaring kon combineren met zijn (veelal out of the box) ideeën, werd hij partner bij First Incentive. Door zijn ervaring, o.a. binnen de farma branche, weet hij heel goed wat er speelt aan de kant van de klant. Hij spreekt dezelfde taal. Daarnaast is hij pas tevreden wanneer het perfect is.

Jeroen Berens

Partner

Al ruim 35 jaar werkt Jeroen als zelfstandig ondernemer, waarbij hij ruim 20 jaar geleden van zijn grootste hobby, het organiseren van reizen, zijn werk heeft gemaakt.  Na een korte onderbreking buiten de reisbranche en First Travel Partners, is hij nu weer terug op het nest. Zijn kernkwaliteit: Organiseren, hij is een echte people-manager. Zijn passie: reizen, reizen, reizen…  Zijn talent: vertalen van de wensen van de klant en het leveren van een ”go beyond expectations” ervaring. Jeroen heeft zijn hart verloren aan The Big Apple; New York!

Jeroen Berens

Marieke Peters

Partner

Marieke is een echte ‘regelneef’. Naast activiteiten voor haar eigen Bloom Events is ze binnen First Travel Partners verantwoordelijk voor de events in Nederland. Ze is sterk in het behouden van de helicopterview en ze durft verrassende voorstellen te doen. Ze wil mensen verbazen en dat lukt haar! Haar favoriete stad is niet voor niets Rome, de stad waar op elke straathoek een nieuwe verrassing wacht.

Eric Zhuang

Onze man in China

Al jaren is Eric verantwoordelijk voor de groepen van First Travel Partners naar China en is hij onze verlengde arm in dit bijzondere land. Eric begrijpt precies wat de wensen en verwachtingen zijn van onze klanten en groepen én hij begrijpt ook de Nederlandse humor en gewoontes. Eric is geboren in de textielstad Nantong en woont nu in zijn favoriete stad Shanghai, een bruisende culturele smeltkroes met ongekende mogelijkheden; het New York van China!

Lienke Bulsink

Office manager

Lienke zet letterlijk de puntjes op de ‘i’ op het gebied van tekst, administratie en financiën. Reizen doet ze alleen in haar vakanties en dan graag zo ‘basic’ mogelijk. De inspiratie die ze opdoet tijdens o.a. ontmoetingen met de lokale bevolking neemt ze mee naar First Travel Partners. Het liefst reist ze zelf naar Zuid Afrika; de hele wereld in één land.