Referenties

Wat klanten over ons zeggen

We zijn trots op wat onze klanten over ons zeggen. Onderstaand treft u enkele klantreferenties over First Travel Partners en de reizen die we hebben gerealiseerd. Vanuit discretie hebben we bij de referenties geen bedrijfsnamen vermeld. Mocht u een persoonlijke referentie willen hebben, dan brengen we u graag in contact met één van onze klanten.

First Travel Partners gaat voor de 10

“First Travel Partners organiseert al 10 jaar onze congresreizen. Ze kennen onze branche goed en denken vaak verder dan wij zelf. Het komt niet voor dat iets niet kan. De voorstellen en programma’s zijn altijd prachtig. Ze zijn ontzettend goed bereikbaar en tijdens de reizen zelfs 24/7. Ze gaan voor de 10!”  

Event manager, internationaal farmaceutisch bedrijf.

De afwisseling in het reisprogramma is geweldig

“De samenwerking met First Travel Partners is heel laagdrempelig. Ze denken echt met ons mee. Congressen starten een jaar van te voren op. Ze spelen daar lang van te voren op in. Bijvoorbeeld door vluchten in de gaten te houden om voor ons de beste deals te krijgen. Ze zijn bijzonder vindingrijk, om alles voor de deelnemers zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dat zit ‘m in de details. Ze zetten altijd net dat stapje extra, en dat merk je aan alles!”  

Event manager, internationaal farmaceutisch bedrijf.

Het zijn inspiratiereizen met een optimale inspiratiefactor!

“Ter inspiratie van onze leden organiseert First Travel Partners jaarlijks voor ons een aantal studiereizen. Louis kruipt echt in de huid van onze organisatie. Hij denkt over alles mee: de groep, de bestemming, het seizoen, het budget. Het zijn reizen op maat, die met veel persoonlijke aandacht en inzet worden samengesteld.”

Hoofd PR & Communicatie, Branchevereniging

Voor First Travel Partners heb ik alleen maar superlatieven!”

“First Travel Partners helpt ons elk jaar bij de organisatie van onze familiedag. Op die manier hebben wij zelf geen zorgen. Al in de voorbereiding merk je dat ze ons goed kennen. Marieke denkt mee en luistert goed. Bovendien zegt ze nooit dat iets niet kan, ze komt gewoon met betere alternatieven!

Wat First Travel Partners organiseert is gewoon af! En alles kan.”

Leverancier van tandheelkundige materialen, apparatuur en training